Örenkaya İlkokulu
Örenkaya Kasabası /Nur Mah./ Sandıklı / AFYONKARAHİSAR

VİZYON

Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, Yabancı dili bir araç kabul ederek üst düzeyde öğrenme isteği duyan, Özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, Güzel sanatları seven, yaşamın içindeki güzellikleri güzel sanatlarda bulan, Öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş; Atatürkçü, Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş; Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş; Doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren; Dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış; Kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

Okulumuzun öğretmenleri taşıyan özel servisi vardır.

ADSL (1 Mbit)

Sandıklı´ya uzaklığı : 16 km Afyonkarahisar´a uzaklığı : 78 km